Hoppa till huvudinnehåll
den 12 mars 2024

Poängfria lägenheter - så funkar det


Nu lanserar vi Poängfria lägenheter, som du får hyra utan att förlora dina kö-poäng. Det är först till kvarn som gäller och du får själv bestämma när du flyttar in, inom tre månader.

Hyr lägenhet utan att förlora dina kö-poäng! I tre av våra fastigheter hittar du lediga lägenheter som du kan hyra utanför vårt kösystem. Du behöver alltså inte ha en massa köpoäng för att få chansen till ett nytt boende. Till dessa lägenheter gäller ”först till kvarn” och du kan också välja när du vill ha tillgång till lägenheten under tre månader framåt i tiden.

Bäst av allt är att du inte förlorar dina köpoäng när du skriver kontrakt på en av dessa lägenheter.

Lägenheterna som hyrs ut på detta sätt är alla nyproduktionsstandard, vilket innebär att du får bekvämligheter som till exempel disk-, tvättmaskin och torktumlare. De är tillgänglighetsanpassade och har hiss i huset. Lägenheternas väggar är vitmålade och i alla rum ligger ekparkett som golv.

Vilka fastigheter är det som erbjudandet gäller?

Regementsstaden - Kasernvägen och Mannerfelts väg. Här kan du bo i en helt ny stadsdel med mysig kvarterskänsla och nära till allt. 

Hässleholmen - Tunnlandsgatan 13-15. Här bor du framför allt i långa trevåningshus eller i höghus. Lägenheterna är i varierande storlek.

Hulta - Tralling 3 A och 3 B. Här kan du bokstavligen bo högt som lågt, fastigheten byggdes 2019.

 
Så funkar det

Ingen kö

Våra poängfria lägenheter är lägenheter som av någon anledning inte blivit uthyrda. Det kan bero på att de som gjort intresseanmälan har ångrat sig eller att de inte uppfyller våra grundkrav. Alla har alltså en chans att hyra en poängfri lägenhet, oavsett om du samlar köpoäng hos oss eller inte, eller om du har få eller många köpoäng. Det är först till kvarn som gäller.

Flexibel inflytt

Lägenheterna är redo för inflytt när som helst inom tre månader. Välj den tid som passar dig bäst; månadsskifte eller ”mitt i månaden” under denna tremånadersperiod.

Du behåller dina köpoäng

Skriver du kontrakt på en poängfri lägenhet får du behålla dina köpoäng. Du står alltså fortsatt i vår kö och dina sparade poäng påverkas inte.

Hur hittar jag de poängfria lägenheterna?

Vi har tyvärr inte möjlighet att sortera ut poängfria lägenheter bland våra Lediga lägenheter, men på de lägenheter som berörs har vi tydligt markerat i innehållstexten att de är poängfria.